Fiecare brand din portofoliul Macromex a fost gandit ca o inovatie in sine, menita sa inlature tiparele din industrie sau ideile preconcepute. Prin brandurile noastre am demonstrat ca originalitatea poate atinge noi cote, fie ca vorbim de pozitionarea lor, de imaginea unica sau de felul in care comunica si inspira consumatorii catre noi compartamente si experiente.

Am fost cei care am adus moda in industria inghetatei, lansand prima inghetata pret-a-porter din lume – La Strada. Este brandul care defineste cel mai bine pozitia de trend setter pe care ne-am asumat-o. La Strada este un brand altfel, diferit de oricare alt brand de inghetata, o combinatie aparte de rafinament si indrazneala.

Edenia este brandul prin care am dus categoria de produse congelate la urmatorul nivel. Avem cea mai variata gama de produse congelate, de o calitate superioara. Astazi Edenia este lider in toate categoriile in care activeaza, schimband obiceiuri de consum, rasturnand perceptii gresite si impunandu-se prin calitate.

Am lansat si cea mai cool inghetata pentru noua generatie: Corso – un pop-brand care printr-o comunicare aparte a devenit intr-un timp foarte scurt cea mai indragita inghetata din Romania.

i2-1i2-2i2-3

In order to view this website you need to update your internet browser.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer