Alegem cu grija ingredientele care ajung in produsele noastre, din cele mai renumite regiuni, pentru a ne asigura ca le oferim consumatorilor ce-i mai bun. Ele trec printr-un proces strict de selectie si doar cele care indeplinesc standardele noastre inalte de calitate ajung in etapa urmatoare.

  • Legumele Edenia provin din zone consacrate pentru fertilitatea solului si clima favorabila. Imediat dupa recoltare, ele sunt curatate, sortate si testate din punct de vedere microbiologic, chimic (pesticide), senzorial (culoare, gust, textura), nutritional (vitamine, minerale). Apoi sunt congelate rapid, pentru a le pastra valorile nutritionale si prospetimea.
  • Semipreparatele Edenia au ingrediente de cea mai buna calitate, cu un continut superior de carne, fie ca vorbim de pui (whole muscle) sau de peste (whole fillet).
  • Speciile pe care le alegem pentru categoria de peste sunt superioare calitativ (Gadus Morhua – adevarata specie de cod, renumita in toata lumea, Merluccius Capensis – cea mai buna specie de merluciu pentru fileuri de peste, etc.), dar au si un aport nutritional important (somon, pastrav, macrou, cod).
  • Ingredientele principale care se regasesc in sorbeturile si inghetata La Strada provin din cele mai vestite regiuni pentru calitatea acestora. Folosim vanilie din Madagascar, mango din India, fistic din California, pere Williams din Lion, etc.

Ne selectam furnizorii in functie de performante, pentru ca ne dorim produse sigure, verificate, atestate si care corespund cerintelor de calitate si siguranta alimentara. Lucram doar cu furnizori de renume pe piata europeana si pe cea internationala, care sunt auditati si agreati, conform standardelor noastre. Selectia stricta a acestora asigura un nivel inalt de protectie a consumatorilor nostri.

ca-ing-t1ca-ing-t2ca-ing-t3

In order to view this website you need to update your internet browser.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer