PRODUSE

Experienta in domeniu, controlul asupra resurselor necesare, viteza de reactie si flexibilitatea ne permit sa reactionam rapid la oportunitatile din piata. Investim in cercetare, anticipam trenduri si introducem noi categorii de produse pe aceasta piata.

Cu Edenia ne-am propus sa avem cea mai diversa gama de produse congelate, preparate dupa retete originale si cu ingrediente de o calitate superioara. Este brandul care acopera cele mai multe categorii din acest segment: legume, peste, semipreparate, pizza, smoothies, aluaturi si specialitati din carne.

Corso este inghetata noii generatii, renumita pentru aromele originale si cele mai crazy combinatii cu care isi surprinde in mod constant fanii.

Iar inghetata si sorbeturile La Strada se remarca prin rafinament si prin colectia impresionanta de arome si ingrediente autentice.

BRANDURI

Fiecare brand din portofoliul Macromex a fost gandit ca o inovatie in sine, menita sa inlature tiparele din industrie sau ideile preconcepute. Prin brandurile noastre am demonstrat ca originalitatea poate atinge noi cote, fie ca vorbim de pozitionarea lor, de imaginea unica sau de felul in care comunica si inspira consumatorii catre noi compartamente si experiente.

Am fost cei care am adus moda in industria inghetatei, lansand prima inghetata pret-a-porter din lume: La Strada. Este brandul care defineste cel mai bine pozitia de trend setter pe care ne-am asumat-o. La Strada este un brand altfel, diferit de oricare alt brand de inghetata, o combinatie aparte de rafinament si indrazneala.

Edenia este brandul prin care am dus categoria de produse congelate la urmatorul nivel. Avem cea mai variata gama de produse congelate, de o calitate superioara. Astazi Edenia este lider in toate categoriile in care activeaza, schimband obiceiuri de consum, rasturnand perceptii gresite si impunandu-se prin calitate.

Am lansat si cea mai cool inghetata pentru noua generatie: Corso, un pop-brand care printr-o comunicare aparte a devenit intr-un timp foarte scurt cea mai indragita inghetata din Romania.

TEHNOLOGIE

Unitatile din care provin produsele noastre folosesc cele mai noi tehnologii din domeniu si cele mai avansate metode de productie. Dupa ce ies de pe linia de productie, este foarte important ca aceste produse sa ajunga rapid la consumatori, in conditii perfecte de temperatura. Lantul de frig trebuie pastrat in permanenta, de la productie si pana la momentul de consum.

Am construit in 2014 cel mai performant depozit de produse cu temperatura controlata din Romania, in Campia Turzii. Datorita tehnologiei de ultima generatie, Edenia Distribution Center functioneaza cu o eficienta extraordinara si un consum minim de energie. Acest complex include si cel mai inalt depozit de produse congelate de tipul High-Bay din Europa, complet automatizat.

Si tot in Campia Turzii se afla si La Lorraine Romania, prima fabrica ultra moderna de brutarie congelata din Romania. Aici se produce zilnic o sortimentatie bogata de produse de panificatie precoapte si congelate, precum paini rustice, baghete sau chifle. Aceste produse stau la baza conceptului bake-off: coacerea lor finala are loc in magazin iar astfel consumatorul beneficiaza in orice moment de produse proaspete. Fabrica corespunde celor mai inalte standarde de calitate, beneficiind de cele mai noi echipamente si tehnologii, dar si de un personal calificat.

In order to view this website you need to update your internet browser.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer