Produsele noastre sunt procesate in unitati moderne, dotate cu echipamente de ultima generatie, care respecta standardele de igiena si siguranta si sunt certificate in concordanta.

Procesul de congelare se realizeaza utilizand tehnologii performante, ce pastreaza proprietatile produselor in mod natural si nu afecteaza calitatea si siguranta lor.

Legumele Edenia sunt produse congelate rapid, prin tehnologia IQF (individually quick frozen). In procesul de congelare se respecta principiul potrivit caruia, un produs congelat la scurt timp de la recoltare isi pastreaza o cantitate mai mare de vitamine si minerale. De exemplu spanacul, fasolea sau mazarea sunt curatate, selectionate si congelate in aproximativ 3 ore de la recoltare.

ca-prodCalitatea si prospetimea pestelui se bazeaza de asemenea pe tehnologia avansata de congelare rapida, la scurt timp de la capturare. De cele mai multe ori pestele este congelat chiar in aceeasi zi in care este prins, pe vase specializate. Aceste vase, numite vase fabrica sau nave frigorifice, sunt dotate cu echipamente speciale pentru curatarea, filetarea si congelarea pestelui.

In order to view this website you need to update your internet browser.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer