Pentru un stil de viata sanatos, avem nevoie de un mediu sanatos. Pentru a avea cele mai bune ingrediente este important sa avem grija de natura si de resursele ei.

  • Reducerea pierderilor: unul dintre beneficiile importante ale produselor congelate este acela ca poti folosi doar cantitatea de care ai nevoie si nu arunci nimic. In plus, ele sunt de cele mai multe ori gata curatate / taiate si necesita un timp mult mai scurt de preparare termica.
  • Speciile noastre de peste provin din surse care au ca si orientare pescuitul sustenabil.
  • Pestii de acvacultura provin din ferme piscicole care reproduc mediul natural al speciilor respective.
  • Pentru a asigura aprovizionarea pe termen lung si constanta a legumelor, tinem cont de echilibrul care trebuie sa existe intre productia lor si responsabilitatea fata de mediu. Trebuie sa avem grija sa nu luam ceea ce nu putem inlocui.
  • In proiectarea complexul logistic Edenia Distribution Center de la Campia Turzii s-a tinut cont de impactul asupra mediului. Izolatia de inalta calitate, echipamentele de refrigerare eficiente si reutilizarea caldurii reziduale garanteaza o economie maxima de energie in operarea depozitului si o emisie de carbon redusa. In plus, pana la 40% din energie este furnizata de un parc solar din apropiere.
s41 s42 s43 s44

In order to view this website you need to update your internet browser.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer