Unitatile din care provin produsele noastre folosesc cele mai noi tehnologii din domeniu si cele mai avansate metode de productie. Dupa ce ies de pe linia de productie, este foarte important ca aceste produse sa ajunga rapid la consumatori, in conditii perfecte de temperatura. Lantul de frig trebuie pastrat in permanenta, de la productie si pana la momentul de consum.

Am construit de curand cel mai performant depozit de produse cu temperatura controlata din Romania, in Campia Turzii. Datorita tehnologiei de ultima generatie, Edenia Distribution Center functioneaza cu o eficienta extraordinara si un consum minim de energie. Acest complex include si cel mai inalt depozit de produse congelate de tipul High-Bay din Europa, complet automatizat.

3-13-23-3

Si tot in Campia Turzii se afla si prima fabrica ultra moderna de brutarie congelata din Romania – La Lorraine Romania. Aici se produce zilnic o sortimentatie bogata de produse de panificatie precoapte si congelate, precum paini rustice, baghete sau chifle. Aceste produse stau la baza conceptului bake-off: coacerea lor finala are loc in magazin iar astfel consumatorul beneficiaza in orice moment de produse proaspete. Fabrica corespunde celor mai inalte standarde de calitate, beneficiind de cele mai noi echipamente si tehnologii, dar si de un personal calificat.

 

4-14-2

In order to view this website you need to update your internet browser.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer